Radekgw, a ty te 159KM i 375nm masz po samej zmianie wtrysków i programie czy już z założoną turbiną od asz-a o której pisałeś w dziale Nasze auta? Obstawiam tą drugą opcję - popraw mnie jak się mylę. A ja czekam niecierpliwie na jakieś grupowe chipowanko w Dynosofcie Katowice, tam mam najbliżej a i Aligator opinie pochlebne zbiera...
[O1] Wymontowanie tylnej klapy a wiązka elektryczna
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rogozZłączka instalacji elenktycznej jest w klapie. Aby się do niej dobrać musisz zdjąć plastikową tapicerkę tył i lewy bok.
Jedna kostka jest pod listwą kończącą podsufitkę,druga na lewym nadkolu-dostaniesz się do niej po zdjęciu tapicerki bagażnika.Będziesz musiał też zdjąć biały boczek plastikowy.
Nie wyciągaj wiązki z klapy,bo będziesz miał ogromne trudności,aby ją włożyć z powrotem na miejsce.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzCiekaw jestem,czy kiedykolwiek zdejmowałeś klapę,czy tylko znasz teorię.
Złącza elektryki jest schowane w neoprenowej rurze. Wąż spryskiwacza rozłącza się w lampie stop (wersja po FL).
Jeżeli autorowi chodziło o liftbacka to sorki za zamieszanie
Zamieszczone przez JanuszSzJedna kostka jest pod listwą kończącą podsufitkę,druga na lewym nadkolu-dostaniesz się do niej po zdjęciu tapicerki bagażnika.Będziesz musiał też zdjąć biały boczek plastikowy.
Zamieszczone przez JanuszSzNie wyciągaj wiązki z klapy,bo będziesz miał ogromne trudności,aby ją włożyć z powrotem na miejsce.
Komentarz
-
Komentarz